2010 12.07

Dětské centrum Lefík

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Bylo nebylo, či spíše vlastně bylo, jednoho raně květnového dne bylo otevřeno nové dětské centrum na Praze 7. Dostalo název Lefík, coby malý lev, lvíček, který tam vysedává na baru kavárničky a vítá všechny příchozí.

Abych tedy byla přesná – Lefík není jen tak ledajaké centrum, je to poklidný zastřešený kout o rozloze 800m2 s pískovištěm a prolézačkou, odrážedlovou dráhou, vybavenou dětskou hernou, půjčovnou Montessori pomůcek a v neposlední řadě právě již zmiňovanou family-friendly kavárnou s WIFI-připojením.

Jsme ještě mláďata mezi dětskými centry, ale snažíme se, stále budujeme, zlepšujeme, přiděláváme a doděláváme. Jsme proto vděčni za každou připomínku či námět.

V současné době nabízíme rodičům a opatrovníkům dětí předškolního věku, kteří nemají, kam dát dítko na měsíc srpen, v době, kdy jsou uzavřené všechny mateřské školy na Praze 7 i mnohé další, možnost měsíčního plánu „hlídání dětí v kolektivu s programem“. Bude se jednat o jakousi jednoměsíční „školku“, kdy budou přítomny učitelky, které se budou dětem věnovat.

Maximální kapacita programu je 30 dětí na jeden pracovní den. Stravování je možné po předchozí domluvě zajistit zavážením stravy z Fakultní nemocnice Na Bulovce. Děti budou moci využívat obou prostor dětského centra Lefík, nedalekého parku Stromovka, či po dohodě pedagogů s rodiči i podnikat výlety do okolí.

V programu budou zařazeny pohybové aktivity, prvky hudební i výtvarné výchovy a využití prožitkové pedagogiky.
Ceny již od 51 Kč/ hod při využití celoměsíční docházky dítěte.
85 Kč/ 1 dítě / 1 hod
500 Kč/ 1 dítě / 1 den ā 8 hod
2000 Kč/ 1 dítě / 1 týden ā 5 dní ā 8 hod

V dětském centru samotném rádi pořádáme rodinné oslavy a setkání či tvůrčí dílničky a zajímavá setkání.

Kontakty:
Telefon: 773 295 495
e-mail: centrum@lefik.cz
web: www.lefik.cz

Publikoval(a) (562) 
Štítky: , , , , , , , , , , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat