2012 06.09

Kouzelný svět domova

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Dominik a Týna mají doma tajného kamaráda Františka, pavoučka pro štěstí. František všechno pozoruje z nadhledu svého pavučinkového obydlí, a tak vidí i to, co lidem často unikne. Například, že doma má každý předmět svůj příběh a že každý dům nebo byt má tajné dveře. Ve své další knize nabízí Denisa Prošková předškolákům a malým školákům bohatě ilustrovanou procházku po zdánlivě všedním domově jedné povedené rodiny.

Více info zde www.grada.cz

Z obsahu :

PAVOUČEK PRO ŠTĚSTÍ, Týna, Nebojte se pavouků, Kde jsou rodiče?, Představuji kocoura Zrzouna, PŘEDSÍŇ, Věšák, Botník, CHODBA, ZÁCHOD, KOUPELNA, Zamilovaná podložka, Pan Pračka, Učitelka Pasta, KUCHYŇ, Sporák si začal, Jak se stůl proměnil v loď, Konec potopy, Někdo už zase řádil v lednici, Ledničkové myši, Co když se lednice odmrazuje, OBÝVACÍ POKOJ, Jak jsem se seznámil se Smeťožerem, Záchrana, Houpací křeslo, Tatínkovo akvárium, Jak Zrzoun způsobil potopu, PO SCHODECH NAHORU, Dětský pokoj, Rytíř a princezna, Ložnice rodičů, Tajné dveře, Co tam vážně je?, Kde se drží štěstí

Publikoval(a) (233) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat