2012 08.09

Montessori hračky – eshop

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Jsme malá rodinná firma, která se specializuje na dovoz Montessori pomůcek do České republiky a prodej kvalitních dřevěných hraček od českých i zahraničních výrobců.

Celkově máme v naší nabídce několik set produktů. V první řadě prezentujeme naše Montessori pomůcky těchto kategorií: smyslová výchova, matematika, jazyk, zeměpis, biologie, praktický život, pro nejmenší, a ostatní. Všechny pomůcky jsou z kvalitního materiálu, většinou z lipového, či bukového dřeva.

Na druhém místě máme v katalogu dřevěné hračky od různých dodavatelů. Při jejich výběru jsme se soustředili vždy na to, aby hračka byla jak estetická, dítě přitahující, tak smysluplná. Aby díky ní naše děti mohly poznávat tento svět. Aby podporovala jejich fantazii a kreativitu a rozvíjela jejich dovednosti.

Dále máme magnetické stavebnice, hudební nástroje, hračky na ven a velmi zajímavou sekci „Já, příroda a vesmír“, která děti učí o jejich těle, našem vesmíru a přírodě kolem nás, také díky živým sadám.

V neposlední řadě prodáváme knihy, které ovlivnily naši rodičovskou dráhu…  Knihy nejen od Marie Montessori, ale také od lidí, kteří mají podobné smýšlení, cítění a pohled na svět.

Protože nám nejde jen o prodej pomůcek, ale hlavně o rozšíření povědomí o montessori způsobu výchovy a vzdělávání, kromě prodeje se snažíme také pomáhat školkám a školám v chudších částech naší planety. První školkou, kterou jsme podpořili, byla Kibera Utu Montessori Academy z keňského hlavního města Nairobi.

Naši činnost chápeme také jako poslání a potěšení pro nás všechny. Baví nás to, co děláme. Máme radost z toho, když můžeme pomáhat vytvářet o něco hezčí domov pro naše děti, ve kterém se budou cítit dobře a ve kterém mohou naplno rozvíjet své schopnosti.

Velmi oceníme jakoukoliv zpětnou vazbu týkající se kvality našich služeb, kvality zboží a dopravy. Můžete nám také napsat, které další zboží byste v našem obchodě uvítali, či jaké změny byste uvítali v našich službách.

Navštivte náš internetový obchod: www.montessorihracky.cz

Publikoval(a) (1 855) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat