2012 21.02

Novinky z oblasti vybavení potřeb pro děti

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Novinky z oblasti vybavení potřeb pro děti i zábavnou show, nejen to nabídne veletrh FOR KIDS

Veletrh potřeb pro děti FOR KIDS patří již léta k nejvyhledávanějším veletržním událostem určeným dětem a jejich rodičům. Svědčí o tom, jak spokojenost návštěvníků, tak vystavovatelů, kteří se do PVA EXPO PRAHA pravidelně vracejí. Letošní ročník, který připadne na termín 12. – 15. dubna 2012, opět nabídne jak novinky v oblasti her, hraček a vybavení pro děti, tak atraktivní doprovodný program.

V současné době je na veletrh přihlášeno téměř sto firem. Významné místo zaujímají mezi přihlášenými vystavovateli zástupci firem, které na český trh dodávají kočárky a autosedačky. Novinky ze svého sortimentu představí například firmy Špuntík, Malvík, Depemo a Babypoint. Na veletrhu bude rovněž ve velkém zastoupen sortiment dětského oblečení. Nově zde bude vystavovat anglická značka Dirty Fingers. Chybět nebude ani firma Konfidence, která zastupuje oblíbenou značku Splash About, specializující se na vývoj plaveckých oděvních UV potřeb pro kojence, děti i dospělé. Vlajkovou lodí této značky jsou neoprenové plavečky Happy Nappy, které díky patentovanému materiálu nepropouštějí hrubé nečistoty.
Co by byl však veletrh FOR KIDS bez her a hraček, proto ani tato oblast zde nemůže rozhodně chybět. Horkou novinkou letošního jara, která bude prezentována na veletrhu v PVA EXPO PRAHA, bude limitovaná edice odrážedel a koloběžek Yedoo Čtyřlístek. Děti, které rády experimentují, jistě zaujme další letošní novinka, kterou je „Bezva koupel“ od společnosti Gelli Baff. „Jedná se o nezávadný prášek, který promění během pár vteřin vodu v barevné a voňavé želé. Želé do koupele slouží nejen k ošetření pokožky, ale hlavně k zábavě a zpestření koupání. Navíc má edukační schopnosti – rozvíjí hrubou i jemnou motoriku u dětí,“ vysvětluje hlavní manažerka veletrhu FOR KIDS Hana Kovářová.

Nechybí soutěže ani dětský koutek

Stejně jako v předešlých letech, i letos připravili organizátoři veletrhu ve spolupráci s fotoateliérem Jana Hozová mezi rodiči velice oblíbenou fotosoutěž s názvem Dětská tvář veletrhu. Pro maminky s malými dětmi bude připraven dětský koutek, jehož hlavními partnery se pro rok 2012 staly společnosti Čáp a vrána a Pinolino. V rámci dětského koutku budou rodičům s dětmi k dispozici dětské výživy a hygienické potřeby pro miminka a batolata včetně sponzorských dárkových balíčků. Odrostlejší děti čekají zábavné hry a soutěže o ceny.

Také maminky se mohou zapojit do soutěže, a to o vouchery na kurzy plavání rodičů s dětmi. Součástí veletrhu bude i bohatý pódiový program, ukázky jízdy a závody na čtyřkolkách a odrážedlech. Více informací najdete na stránkách www.forkids.cz.

Publikoval(a) (157) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat