2013 02.09

Podzim – Obrázkové příběhy

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

podzim_obrazkove_pribehyJednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Malý čtenář může v knížce hledat postavičky a zvířátka a sledovat, co dělají od první do poslední stránky. V Podzimu potkáte hodně starých známých z knížek o jaru a létu: Zuzanu, Petru s Pepou, kočku Micku a kocoura Mikeše… a je tu také papoušek, který si občas rád zaletí do města. Knížka podporuje pozorovací schopnosti a podněcuje fantazii, rozvíjí jazyk a rozšiřuje slovní zásobu.

Rotraut Susanne Bernerová (1948) vystudovala v Mnichově grafiku a design. Byla třikrát oceněna Německou cenou za literaturu pro mládež i mnoha dalšími prestižními cenami. Patří mezi nejznámější a nejúspěšnější současné ilustrátory a autory knih pro děti v Evropě i v zámoří.

Knihu můžete zakoupit zde: www.paseka.cz

Publikoval(a) (887) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat