2017 17.06

Psí pohádky

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Dvacet originálních pohádkových příběhů od úspěšné a oblíbené autorky. Tohle čtení bude psina! Vítejte v netradičních pohádkách, které štěkají, ale rozhodně nekoušou! Víte, co je ocáskoměr, proč už nejsou na světě čerti nebo jak přišli dalmatini ke svým puntíkům? Sedněte nebo lehněte a začtěte se do příběhů o velkých i malých psech a jejich lidech a dozvíte se, co jste o čtyřnohých kamarádech dosud nevěděli.

Pohádky a psi mají jedno společné, jsou to věrní přátelé lidí a dělají jim radost. Oblíbená autorka Zuzana Pospíšilová proto pro všechny milovníky psů a pohádkového čtení napsala dvacet původních pohádek o pejscích ras ušlechtilých i zcela neznámých. V téhle knížce vyvádějí psi neuvěřitelné kousky. Fenka Sisi zpívá, z pejska Fleka se stane malíř a kokršpaněl Bady se chce učit španělsky. Nechte se poučit psí moudrostí, pobavit psí radostí a užijte si veselé ilustrace Michala Sušiny. Haf!

K zakoupení zde: www.grada.cz

Publikoval(a) (113) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat