2013 01.03

Soutěž o Igráčka sýraře

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Igráček vsadil na sýry ze Sedlčan!

igracek-syrar_sada_zmenseno

Populární panáček Igráček se nově proměnil v sedlčanského sýraře, který dohlíží na zrání těch nejkvalitnějších kousků. Dva tradiční čeští výrobci totiž spojili své síly a vytvořili zcela unikátní limitovanou edici. V ní kromě Igráčka objevíte rovněž sýrařské vybavení, makety sýrů a krátké představení, jak se oblíbený Sedlčanský Hermelín vlastně vyrábí. Víte například, co všechno se musí s mlékem udělat, aby se z něj stal lahodný Hermelín? Nebo jak dlouho Hermelíny dozrávají ve speciálních sklepích? Sýrařské umění totiž spočívá nejen ve výběru kvalitních mlékařských kultur a mléka samotného, potřebujete také spoustu zkušeností a ty se v Sedlčanech předávají z generace na generaci.

igracek-syrar_krabickaO exkluzivní kolekci Igráčka-sýraře si můžete zasoutěžit během března a začátku dubna. Kupte v termínu 1. 3. – 7. 4. jakékoliv tři produkty značky Sedlčanský, zašlete unikátní kódy z čísla šarže přes web nebo prostřednictvím SMS a obratem zjistíte, jestli jste figurku vyhráli. Ve hře je celkem 2000 dárkových sad. Více informací o jarní promo akci naleznete na www.sedlcansky.cz. Poznejte s Igráčkem tajemství lahodných sýrů!

Igráčka-sýraře nyní můžete vyhrát také u nás. Stačí, když správně zodpovíte soutěžní otázku…
Kde se vyrábí tradiční české sýry značky Sedlčanský?

Formulář pro vyplnění soutěžní otázky: klikněte zde a odpovězte na otázku
Termín trvání soutěže: 1.3.2013 – 15.3.2013
Nápovědu najdete na www.sedlcansky.cz.

Odměny pro soutěžící
Tři vylosovaní výherci získají Exkluzivní kolekci Igráčka-sýraře

sedlcansky_logo_rgb_150dpi.pngPartner soutěže
Sedlčanský – české originály ze Sedlčan

Nejznámějším sýrem vyráběným v Sedlčanech je bezesporu Sedlčanský Hermelín. V Sedlčanech ale nevyrábíme jen Hermelíny. Podobně, jako vzniká Hermelín, děláme i další zrající sýry: Vltavín, Modřenín, Pepin, Troubelín, Romadůžek, …

Jejich výrobní postup je podobný, sýrařské umění ale spočívá ve výběru správných mlékařských kultur, doby i teploty zrání a spousty dalších detailů, bez kterých skvělý sýr nevyrobíte. A právě v tom jsou naši sýraři mistři svého řemesla. Mají hodně zkušeností, sýry se dělají v Sedlčanech už více než 60 let. Mají ale také spoustu nových nápadů, takže si dnes sýroví fajnšmekři mohou vybírat sýry různých tvarů, chutí i vůní.

Přečtěte si také:

  • Jak daleko je slunceJak daleko je slunce Poetická pohádková vyprávění, která reagují na zvědavé dětské otázky o světě a jeho smyslu. Dětská proč se proměňují v poetické texty, které poutavě i hravě pronikají do tajemných zákoutí […]
  • Šití pro šikulky od 4 do 12 letŠití pro šikulky od 4 do 12 let Podpořte zájem svých dětí o ruční práce. Čas strávený s jehlou a bavlnkou se jim bohatě vrátí: užijí si kreativní zábavu, budou moci být hrdí na svůj výrobek, budou rozvíjet svou motoriku […]
  • Když lev zařve strašným hlasemKdyž lev zařve strašným hlasem Když lev zařve strašným hlasem, na Afriku padne děs, zvířata se rozutečou, ptáci vzlétnou do nebes.
  • Výtvarné hrátky a pohádkyVýtvarné hrátky a pohádky Filípkovi je pět let. Má sestřičku Zuzanku, které jsou tři roky a velice ráda si hraje se svým starším bráškou a maminkou. Společně poznávají různé výtvarné materiály a tvoří z nich […]
  • O Mášence z Růžového královstvíO Mášence z Růžového království V Růžovém království, velká je sláva, princezna Mášenka, dneska se vdává. Říkanka z elektronické knihy pro předškoláky

Publikoval(a) (377) 

Nápady a inspirace

Vítáme nově příchozí:
Inspirujte se a sdílejte!

FB stránky
FB stránky
FB skupina
FB skupina
Přidej se
Přidej se



Leave a Reply

diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu.


im
2007-2021 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat