2012 03.12

Soutěž s Krkouny

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Velká vánoční soutěž s Krkouny o víkendový pobyt pro dva dospělé a dvě děti v hotelu OREA HOTELS, Voucher na dětský kurz vaření od Chefparade a spousty dalších dárků od Bláži, Bůči a Pupína z planety Bimbuli!

Jste hraví a baví vás vyhrávat? S Krkouny to není problém. Navíc můžete zapojit i děti! Stačí odpovědět na soutěžní úkol, splnit jednoduché podmínky a cena může být vaše.

A o co tentokrát hrajeme? Certifikát na víkendový pobyt pro dvě dospělé osoby a dvě děti v libovolném hotelu OREA HOTELS, Voucher na dětský kurz vaření od společnosti Chefparade, knihu Krkouni aneb dobrodružství na planetě Bimbuli, Tričko, čepici a plyšáka žirafu Blážu, produkty od společnosti Dinotoys – dvě edukativní hry s Krkouny a dvakrát puzzle, produkty od značky Zábavné účení s Krkouny a polštářek opět s motivem Krkounů od Moravské ústředny.

Přihlášku do soutěže a pravidla naleznete zde: www.krkouni.cz/soutez

Krásné Vánoce přejí Bláža Bůča a Pupíno!

Publikoval(a) (226) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat