2012 21.04

Učit angličtinu děti v předškolním věku?

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Má to smysl? Určitě. Výzkumný ústav pedagogický v Praze specifikoval podle jakých zásad by se měla řídit výuka anglického jazyka u dětí předškolního věku. Výuka má zejména akceptovat přirozená vývojová specifika dětí této věkové kategorie.

Být hravá, rozmanitá a probouzet v dětí zájem o daný jazyk. Děti jsou schopny v tomto věku porozumět základním významů stejně tak, jako v jejich mateřském jazyce. Učitel by měl k dětem mluvit většinu času v anglickém jazyce, a ke slovním projevu přidávat i gestikulaci a miminku. Nezbytná je i práce s řadou zábavných výukových pomůcek, tak aby udržel zájem dětí a pozornost. Písničky, básničky, říkadla, hry, scénky to vše patří do výuky dětí předškolního věku.


Eshop www.famafrum Vám nabízí řadu osvědčených kvalitních pomůcek, které využívají nejen lektoři, ale i rodiče. Navštivte náš eshop a podívejte se do kategorie Knihy /výuka angličtiny

Publikoval(a) (668) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat