2011 11.11

Už žádné výmluvy!

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Dostali jste se v životě do situace, kdy se vás okolí snažilo odradit od toho, co děláte, nebo chcete dělat? „K čemu ti to bude.“ „ To tě neuživí.“ „Neumíš zpívat.“ „Nemáš jedničky.“ Jistě to znáte.
Kniha Už žádné výmluvy! je právě O TOM – učí děti, jak se nenechat odradit, jak jít za svým snem a NEVYMLOUVAT SE!

Už žádné výmluvy! je čtvrtá kniha světově uznávaného odborníka a spisovatele Dr. Dyera pro děti a zároveň první, která vychází v českém jazyce. Autor v ní vysvětluje, jak mohou výmluvy způsobit více škody, než si uvědomujeme. Například odradit vaše dítě od toho, co chce dělat, a znemožnit mu využít jeho plný potenciál. Kniha vypráví příběh chlapce, který má zdánlivě neuskutečnitelný sen. Výmluvy a pochybnosti jako „nejsem dost chytrý“ nebo „je to příliš těžké“ ho však téměř odradí od jeho naplnění a on se svého snu málem vzdá…

Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi… Kniha je určena pro děti od 4 do 10 let.
(KELTNER Publishing s.r.o.)

Publikoval(a) (241) 
Štítky: , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat