2012 14.01

Vývoj a výchova dítěte krok za krokem

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Často se říkává, že děti rostou jako z vody. Představu o úprku času jste si jistě udělali, i pokud vlastního potomka ještě nemáte. Jakmile však miminko přijde na svět a vy na vlastní oči uvidíte, jak se mění a vyvíjí v prvních týdnech a měsících života, budete naprosto ohromeni, jak rychle děti rostou. Ani se nenadějete a vašemu děťátku roste první zoubek. Najednou je mu rok, začne chodit a mluvit a za pár měsíců už vaše miminko není miminkem. Jak se s tím vyrovnat? Tato knížka vás nenechá tápat. Fundovaně poradí jak maminkám, které se vyrovnávají s péčí o prvního potomka, tak i těm zkušenějším.

Kniha je rozdělena do několika kapitol, takže uceleně máte informace jak o miminku, tak i o batoleti i předškolákovi. Toto jistě ocení každá maminka, protože pokud máte více dětí, starší už jsou třeba ve školce a potřebujete si oživit informace o právě narozeném miminku, tak sáhnete po této knize a máte vše pohromadě. Nemusí te tak pátrat po více knihách. (Fortuna Libri).

Publikoval(a) (269) 
Štítky: , , , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat