2010 26.07

Biolampa Biostimul

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Světelná terapie nové generace je moderním trendem alternativní medicíny. Biolampa Biostimul je průkopníkem v oblasti světelné terapie s účinky přibližujícímu se laseru. Biolampa Biostimul využívá nejnovější patentované technologie Fotonyx, která posunula účinnost biolampy mílovými kroky k výrazně vyšší efektivitě léčby.

Biolampa Biostimul s technologií Fotonyx
Technologie Fotonyx je založena na terapii energií vysoce polarizovaného quasimonochromatického diodového světla (fotonyx). Principem této širokospektrálně působící biolampy Biostimul s technologií Fotonyx je obnova funkce energeticky vyčerpaných buněk a právě nízký potenciál energie buněk je příčinou mnoha onemocnění. Biolampa Biostimul vyniká konstrukcí, která umožňuje univerzální léčbu řady onemocnění. Biolampa Biostimul působí neinvazivně a plošně na povrchu tkání, ale i v hloubce až do 4,5 cm.

Biolampa Biostimul bez vedlejších účinků
Díky aplikaci biolampou Biostimul nemusí pacient užívat nadměrné množství léků, které s sebou přináší negativní účinky na ostatní orgány. Na rozdíl od léků tak biolampa Biostimul nepřináší žádné vedlejší účinky a nelze se aplikací biolampou Biostimul předávkovat. Biolampa Biostimul je konstruována pro snadné a bezpečné použití v pohodlí vlastního domova. Nemusíte tak docházet na různé terapie do odborných středisek a můžete aplikovat biolampu Biostimul doma.

Co biolampa Biostimul léčí?
Inovativní technologie Fotonyx umožňuje využití biolampy Biostimul k léčbě širokého spektra zdravotních obtíží od bolesti kloubů, léčení zánětlivých onemocnění, kožních onemocnění i řady civilizačních chorob. Úspěšně se biolampa Biostimul používá také v kosmetických salónech nebo při potřebě dodat tělu životní vitalitu.

Biolampa Biostimul na kožní obtíže
Užívání světelné terapie v kožním lékařství je rozšířeno již dlouhou dobu. Jedná se klasickou oblast medicíny, kde je biolampa Biostimul vysoce účinná. Biolampa Biostimul velice efektivně zahlazuje jizvy po operaci. Účinek biolampy Biostimul se u čerstvých jizev projeví velice rychle, u jizev starších je potřeba více trpělivosti. Perfektně biolampa Biostimul léčí opary, kdy při včasném použití biolampy lze pozorovat léčebný efekt již po několika prvních aplikacích. Z dalších vhodných indikací pro aplikaci biolampy Biostimul jmenujme například: bércové vředy, atopický exém, plísňová onemocnění, proleženiny, kožní alergie, pásový opar, píštěle a další. Své využití nachází biolampa Biostimul také v kosmetice, kde je využíván protizánětlivý a biostimulační efekt především k potlačení akné, dermatitid, vyhlazení jizviček či k prevenci strií.

Biolampa Biostimul na klouby
Při léčbě pohybového aparátu využívá biolampa Biostimul svého analgetického a biostimulačního efektu. Biolampa Biostimul přináší rychlou úlevu při bolestivých stavech a v kombinaci se zvýšeným prokrvením a zrychleným přísunem účinných látek zajišťuje rychlejší přirozenou obnovu poškozené tkáně. Z nejčastějších obtíží pohybového aparátu, které dokáže biolampa Biostimul efektivně léčit jmenujme akutní i chronický zánět šlach a svalů, bolest v oblasti krční a bederní páteře, artróza, artritida, vymknutí nebo pohmoždění, natržení šlach a svalů. Technologií Fotonyx proniká léčivé světlo až 4,5 cm do tkáně a biolampa Biostimul tak dokáže velice efektivně léčit onemocnění pohybového aparátu.

Biolampa Biostimul ve stomatologii
Díky výraznému analgetickému účinku dokáže biolampa Biostimul snížit bolest třeba po vytrženém zubu či jiných operačních zákrocích. Účinná je biolampa Biostimul také při prevenci proti otlaku po nové zubní protéze i proti vzniku aftů.

Biolampa Biostimul po chirurgickém zákroku
Analgetický účinek biolampy Biostimul Vám zmírní bolestivost, protizánětlivý a biostimulační efekt výrazně urychlí léčbu infikované a hnisající rány. Výsledkem je rychlé hojení ran s minimalizací jizev.

Abychom ovšem nevychvalovali jen Biolampy Biostimul, je potřeba se také zmínit o Biolampách BioBeam, jejich účinky jsou obdobné jako u biolampy Biostimul a právem také patří mezi špičku v oblasti světelné terapie.

Publikoval(a) (278) 
Štítky: , , , , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat