2011 15.11

Ideální nábytek pro školáky a teenagery

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Design i barvy respektující vkus školáků a teenagerů, do detailu promyšlené funkční prvky, dostatek úložného prostoru přesně na míru jejich potřebám. To jsou důvody obliby nábytku české truhlářské firmy DEVOTO mezi těmi, kterým je určen, i jejich rodiči.

DEVOTO vyrábí nábytek do teenagerských pokojů v malých sériích i na objednávku, podle individuálních dispozic. Patrové či jednoduché postele, praktické komody, šatní skříně a knihovny, pracovní stoly… Vše je vyrobeno z ekologického dřevomateriálu MDF, který umožňuje netradiční tvarování. Jeho povrch je dále upravován lakováním zdravotně nezávadným lakem, použité vosky a oleje jsou atestovány pro styk s potravinami. Zárukou bezpečného užívání bez nežádoucích rizik jsou i oblé rohy, neviditelné spoje, panty s celoživotní zárukou na funkčnost. Údržba je velmi snadná – stačí jen otřít vlhkým hadříkem.

Cena vždy zahrnuje DPH, dopravu po celé ČR, instalaci a záruční servis.
Více informací na www.devoto.cz.

Publikoval(a) (1 041) 
Štítky: , ,




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat