2014 28.10

Nadace Naše dítě doporučuje knihu s předmluvou Zuzany Baudyšové

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Nadace Naše dítě doporučuje knihu nakladatelství Amenius Bříško, bříško, kdo v tobě bydlí?. Kniha podporuje charitativní projekt Nadace Naše dítě. Knihu najdete na pultech knihkupectví u všech dobrých knihkupců.

Bříško, bříško, kdo v tobě bydlí? – Miriam Pešková. Kniha Bříško, bříško, kdo v tobě bydlí, podporuje charitativní projekt Nadace Naše dítě. Předmluvu do knihy napsala Zuzana Baudyšová.

Dětská kniha Bříško, bříško, kdo v Tobě bydlí je určena dětem od tří let a velmi potěší maminky, které již potomka mají a čekají dalšího. Mohou snadno pomocí básniček v knížce vysvětlit malému zvědavci, kdy bráškovi nebo sestřičce začínají růst vlasy, ve kterém měsíci se vyvíjí sluch, hmat a od kdy má miminko hlavní úkol především sílit a přibývat na váze a další.

Kniha Bříško, bříško, kdo v Tobě bydlí nenechává nikoho na pochybách, že zrození nového života je největším zázrakem na Zemi.

Další informace naleznete zde.

Kniha byla vydaná pro osvětový projekt Dejme týrání dětí červenou kartu.

Publikoval(a) (26) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat