2013 15.07

Po letních stezkách s Brumíkem

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

batohKdo by neznal Brumíka – kamaráda dětí a patrona jejich letních cest. Letošní léto totiž děti mohou vyrazit na prázdninové Brumíkovy letní stezky na mnoha místech v České i Slovenské republice. Stezky jsou hned tři – vodní, jejíž zastávky jsou v aquaparcích a na koupalištích, pohádkovou, která děti přivede hlavně na hrady a zámky, a zvířecí se zoologickými zahradami, westernovým mlýnem či dinoparky.

Brumík si našel partnery na všech stezkách a nabízí tak rodičům a dětem nejen místa k odpočinku a zábavě, ale také pro poznávání nových věcí. S Brumíkem mohou děti i jejich rodiče cestovat nejen v Čechách a na Moravě, ale i na Slovensku. Na Brumíkově webu najdou na mapě všechna místa, která jsou letos o prázdninách s Brumíkem spojena i základní informace o nich, včetně otevírací doby. Každé dítě si může vytisknout svou vlastní hrací kartu a sbírat v jednotlivých místech speciální kódy, které mu umožní zapojit se do kvízu o zajímavé ceny. Na webu je také deník cestovatele, ve kterém mohou děti sdílet své fotografie a zážitky z prázdninových cest za Brumíkem. Za každý zveřejněný příspěvek získají body a nejaktivnější z nich budou opět odměněny.

Po celé prázdniny se také děti mohou potkat na akcích přímo s Brumíkem v životní velikosti.  Každý, kdo přinese dvacet obalů od Brumíka, získá některý ze speciálních Brumíkových dárků. A promotýmy připravily pro děti i další hry a soutěže a ochutnávky nového Bebe Brumíka s příchutěmi jahody a jablka.

V létě se s Brumíkem můžete v ČR potkat třeba v zoologických zahradách v Praze a Táboře, na Tour de Kids na Lipně, v Teplicíc, Žďáru nad Sázavou, Chomutově či Liberci, na zámku Loučeň, v dinoparcích v Praze, Plzni a Vyškově, na hradě Bouzov a na řadě dalších míst. Na Slovensku bude Brumík v Tatralandii, na Festivalu středověkého života na Červeném kameni, v Aquaparku Gino Paradise v Bešeňové, v Zoo ve Spišské Nové Vsi, na Rytířských dnech v Bojnici, v dinoparcích v Bratislavě a Košicích či na akcích Dětských svět a Intertoys v Trenčíně a Svišti na plese na Štrpském plese. Kompletní seznam akcí s Brumíkem a jejich termíny jsou na webu.

brumikAť už si děti a jejich rodiče vyberou jakýkoli výlet, mohou si snadno najít, jak se tam dostat vlaky Českých drah. I ty jsou partnerem Brumíkových letních stezek a tak si díky prokliku přímo z Brumíkova webu můžete jednoduše najít vlakové spojení až do právě vašeho cíle. A Brumík nebude chybět ani přímo na železnici – třeba na hlavních nádražích v Praze a Olomouci. Brumíkovy letní stezky nabízejí tolik zajímavých cílů, že si určitě vybere každý. Tak vzhůru za létem a za Brumíkem!

Publikoval(a) (359) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat