2014 06.10

Pohádky do kapsy

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Bez názvu - 1Pohádky v této knížce jsou krátké, všechny se vejdou do kapsy. Na jejich přečtení postačí malá chvíle. Každá z nich však s sebou nese možnost hezkého času stráveného při společném čtení s předškolním dítětem či začínajícím čtenářem a při následném povídání, jehož možné směry naznačují otázky a nápady na konci každé pohádky.

Čtení pohádek může zpestřit společné chvíle s dětmi a zároveň hravě rozvíjet dětské schopnosti porozumění textu, logického přemýšlení, rozšířit slovní zásobu, prohloubit jazykový cit a podpořit neméně důležitý smysl pro humor.

Stanislava Reschová je autorkou pohádkových příběhů pro děti. Publikovala knížku Ježkovy voči a jiné pohádky – kniha získala první místo v literární soutěži o nejlepší původní moderní pohádku, vyhlášené nakladatelstvím Albatros (ročník 2010) a nominaci na Zlatou stuhu 2013. V Portálu vyšla její kniha Veselá kopa pohádek.

K zakoupení zde: http://obchod.portal.cz/pohadky-do-kapsy/

Ke knize také doporučujeme
Veselá kopa pohádek, Strašidelné pohádky a Nedokončené pohádky

Publikoval(a) (68) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat