2011 01.11

Pro velká dobrodružství malých nohou

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Americká značka MERRELL nezapomíná ani na nejmladší outdoorové nadšence. Vyznává filosofii, že pohyb v přírodě přináší radost a pocit svobody všem bez rozdílu věku. Respektuje specifika dětských nožek a k přípravě dětských modelů přistupuje maximálně zodpovědně. Výsledkem jsou boty MERRELL, které dětem umožňují prožít si bez omezení svá vlastní dobrodružství. Kvalitní materiály, nápaditý design a technologické vychytávky ocení děti (i jejich rodiče) nejen na výletech ale i při běžné cestě do školy. Kompletní kolekci i e-shop najdete na www.merrell.cz.

Dětské modely MERRELL Jungle Moc PUF WTPF KIDS – vhodné pro běžné nošení, vyrobené z pravé kůže, zip na boční straně pro snadné nazouvání.


Dětský zimní zateplený model MERRELL Moab Polar Mid Strap WTPF Kids – vhodný pro běžné nošení, vyrobený z kombinace semiše a syntetické kůže, Waterproof úprava, vnitřek boty je ošetřený antibakteriální úpravou Aegis®, zateplení 200g Merrell Opti-Warm, podrážka nezanechává šmouhy, odpružení Air Cushion® v patní části pro lepší absorpci nárazu.

Publikoval(a) (48) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat