2014 24.08

Smartmax – nové stavební prvky

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Smartmax - nové stavební prvkyDo Agátina světa dorazily nové rozšiřující sady k magnetické stavebnici Smartmax. V předchozích článcích (zde a zde) jsme vám již tuto stavebnici Smartmaxpředstavili, popsali jsme na jakém principu funguje a pro které věkové kategorie je nejvhodnější. Letošní novinky přinesou obrovskou radost všem – dětem, které rády staví všelijaké stavby a konstrukce, holčičkám (nový, krásný domeček i s kony a dveřmi), klukům – autíčkářům a malým i velkým, kteří milují kuličkové dráhy.

S novými sadami přicházejí i nové stavební prvky, které přenesou dětské stavby do nové úrovně. Děti je mohou použít do svých staveb a vytvořit tak nové fascinující sestavy, které jim přinesou radost. S potrubím, XXL tyčkami, otevíracími okny a dveřmi a dalšími díly se tak stavění stane mnohem snadnější a zábavnější.

Dívky jistě ocení možnost postavit si domeček ze sady Smartmax – můj sladký domov, který má otevírací okna, dveře, střechu, poté si ho dozdobit smartmax květinami, případně do domečku zakomponovat svítící tyčku ze sady Maják neboPostav a rozsviť. Svítící tyčky mají tu výhodu, že se sami po 5 minutách vypnou a šetří tak baterie.

smartmax magnetická stavebnice dům          

Kluci zase z nových stavebních prvků ocení most a nájezdy pro auta v sadě Smartmax – most přes řeku nebo možnost postavit si pro svůj vozový park garáž, která má otevírací vrata. Do svých staveb mohou zakomponovat itransparentní kontejnery a postavit si tak třeba věž. Ze sady Smartmax – továrna s autem si pak kluci postaví malou továrnu a kuličky pak mohou spouštět přímo do náklaďáků.

     

 

Další komponenty udělají radost jak dívkám, tak chlapcům. Jsou to díly na stavbu kuličkové dráhy, které najdete v saděSmartmax dráha pro kuličku nebo v sadě Smartmax – mega kuličková dráha. A jelikož děti kuličkové dráhy milují, jistě budou nadšené, že si nyní mohou svou dráhu postavit i ze Smartmaxu – své oblíbené stavebnice.

                     

 

Smartmax je stavebnice, která dětské fantazii neklade žádné meze a rozvíjí dětskou zvídavost a kreativitu. Děti si tak mohou postavit auta, dům, raketu, věž, most nebo kuličkovou dráhu a k tomu všemu jim stačí pouze jediná stavebnice – Smartmax. 

Publikoval(a) (620) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat