2013 02.09

Víte, jak prát úsporně, ekologicky a efektivně? Nebojte se zkusit program při 15 °C!

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Myslíte si, že je v dnešní době možné, aby byla vaše pračka zároveň úsporná, spolehlivá a šetrná k životnímu prostředí? Nová řada praček Samsung Eco Bubble snoubí vše, co od praček očekáváte, a navíc nabízí prací program Super Eco při 15 °C.

Dlouhá životnost s 10letou zárukou

Společnost Samsung přichází s novými modely praček Eco Bubble, jež jsou vybaveny digitálním invertorovým motorem, který k pohonu otáčení bubnu využívá permanentní magnety. Tento inovativní prvek zajišťuje menší tření, což znamená nižší hladinu hluku a vibrací a nižší opotřebení pracovních součástek. Jinak řečeno, pračka s digitálním invertorovým motorem je tichá, ale zároveň spolehlivá. Spolehlivost a dlouhá životnost se odráží také v záruce, která je poskytována po dobu 10 let.

Efektivní praní při 15 °C

Pračky Samsung s technologií EcoBubble dosahují skvělých pracích výsledků i při praní
ve studené vodě (program Super Eco při 15 °C).  Na začátku každého pracího cyklu vhání generátor bublin do pracího prostředku smíchaného s vodou vzduch. Díky tomu vznikne aktivní pěna, která proniká do tkaniny nejen hlouběji, ale také rovnoměrně a rychle. Výhodou praní ve studené vodě je nejen velmi šetrná péče o vaše prádlo, které zůstává déle jako nové, ale také nižší spotřeba energie. Ve spojení s dalšími technologiemi, kterými jsou vybaveny pračky z řady Eco Bubble, představují tyto modely absolutní vítěze v roční spotřebě energie.

Funkce, které vám ušetří čas i nervy

Pračky Samsung jsou vybaveny také chytrými funkcemi, které mají za úkol co nejvíce práci usnadnit. Funkce Stain Away se postará o nepříjemně „zažrané“ skvrny, které již nemusíte předem namáčet. S inovativní funkcí Smart Check zas nemusíte volat opraváře. Funkce rozpoznává a diagnostikuje chyby již v počáteční fázi, takže zvládnete opravu sami prostřednictvím inteligentního telefonu. Samsung myslí i na údržbu a prevenci, proto jsou pračky vybaveny speciálním programem na čištění bubnu. Stačí pouze program spustit a buben bude zbaven zbytků prášků a nečistot. Více na www.samsung.cz.

pracka_samsung_eco_bubbleRedakční TIP

7 kg, A+++ −30 %, 1200 otáček, 54/74 dB (program bavlna 60 °C trvá pouze 135 minut), keramické topné těleso, program na čištění bubnu. Pračka Samsung se svou roční spotřebou pouhých 122 kWh představuje absolutního vítěze na trhu.

Publikoval(a) (284) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat