2022 24.05

Co si obléci na prázdninový výlet s dětmi?

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Blíží se letní prázdniny a naše děti se těší na dobrodružství, která na výletech s námi rodiči zažijí. Abychom se však cítili na výletech pohodlně, bude to chtít i kvalitní oblečení a obuv. Na následujících řádcích vám tak prozradíme, na co bude dobré se zaměřit, abychom byli v pohodlí po celý čas letních výletů. Čtěte a inspirujte se!

Jaké oblečení bychom měli zvolit na prázdninový výlet s dětmi?

Cestujeme-li s dětmi, je dobré, když si pořídíme zejména pohodlné oblečení. Líbit by se vám mohly stylové cargo kalhoty s praktickými kapsami. Velké oblíbenosti se pak těší i pohodlné triko ze 100% bavlny a k němu legíny. Pro maminky s normální nebo s vypracovanou postavou jsou tu i módní tank topy. Ty zaručí nejen velkou míru pohodlí, ale jsou i vysoce módní. Rodiče pak mohou sáhnout i po výraznějších kouscích s potisky. Jestli-že rádi chodíte v létě po památkách, můžete vsadit i na módní denimové kalhoty se zúženou nohavicí a s vysokým pasem. K nim se pak výborně hodí mladistvé sneakersy. O botách si však povíme více v následujícím odstavci. Velmi dobrou volbou jsou pak i dámské nebo pánské teplákové soupravy. Teplákovka již není dávno oblečením, které se nosí výhradně na gauč. V dnešní době seženete stylové teplákové soupravy v módních barvách a střizích. Ty si pak můžete vzít do parku, ale i do hor. Na stylové kousky oblečení pak můžete kouknout např. i zde: https://modivo.cz/. Na Modivo.cz si jistě vyberete z širokého sortimentu módního oblečení a obuvi trendy kousky na léto i vy!

Jaká obuv bude ta pravá na prázdninový letní výlet s dětmi?

Na výlety to bude chtít i kvalitní obutí. Skvělým řešením jsou již zmíněné sneakersy. Vybírat můžete kotníčkové i nižší modely. Kotníčkové kousky se skvěle hodí zejména k sukním a k šortkám. Trendy sukně najdete např. zde: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/sukne. Kotníčkové boty v nich vyniknou v celé své kráse. Nazout je pak můžete i do kalhot se zúženou nohavicí. Maminky pak mohou sáhnout i po stylových sportovních šatech. V létě pak na výletě s dětmi oceníte i pohodlné sandály. Zaměřte se zejména na kousky s praktickým polstrováním. Díky tomu vás nebudou ani po delší túře bolet chodidla a trápit nepříjemné otlačky. Při výběru letní obuvi pak sledujte zejména podrážku. Ta by měla být dostatečně odpružená, aby zvládla vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. S dětmi často běháme a vymýšlíme jiné hry, při kterých jsme v pohybu. Odolná kvalitní podrážka je tak naprostý základ.

Jaké módní doplňky vybrat na prázdninový výlet s dětmi?

Módní doplňky hrají při výběru letního outfitu velkou roli. I malý doplněk totiž může z obyčejného outfitu vyčarovat dokonalý model. Na prázdninový výlet ocení rodiče zejména praktický batoh, do kterého se vlezou všechny potřebné věci. I batoh však může být módní. Vybírejte zejména kousky v přírodních a pastelových barvách. Myslete na to, že by měl mít váš batoh alespoň 2 větší kapsy. Dobrou volbou je pak i síťovina z boční strany. Poslouží vám jako kapsa na tekutiny. Na prázdninový výlet se pak vybavte i kvalitními slunečními brýlemi, které vás ochrání před ostrými slunečními paprsky. V kurzu budou zejména velké modely brýlí nejrůznějších geometrických tvarů. Líbit by se vám pak mohly i retro lennonky. V létě bychom pak neměli zapomínat ani na pokrývku hlavy. Módní budou klobouky s velkou krempou, ale i čepice truckerky.

Publikoval(a) (55) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat