2012 12.10

Dárky pro muže

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Jsou tu zase Vánoce? Nebo on má narozeniny? A co mu zas koupit? Dárky pro muže vlastně sháníme po celý život. Ať už dárky pro přítele, pro manžela nebo pro tatíka, tak je to pořád do kola a pokaždé si lámeme hlavu, jaké dárky pro muže mu koupit. Pojďme na to tentokrát trochu sofistikovaněji, abychom našli ty nejlepší dárky pro muže, pro toho vašeho muže. Vybírat dárky pro muže chce fantazii, inspiraci a možná i trochu odvahu nebýt fádní.

Jak na dárky pro muže

Pojďme si říci, nad čím se musíme nejprve zamyslet. Vybírat vánoční dárky pro muže nebo dárky pro muže k narozeninám to není jen tak. Tedy pro koho vlastně ty dárky budou? Teď se trošičku zamyslete, jaký vlastně je, co má rád, co naopak rád nemá, jakou že to má vlastně povahu. Jaké asi tak dárky pro muže mu udělají radost a jaké dárky pro muže by dostat nechtěl. To si vše musíme uvědomit ještě před tím, než začneme dárky pro muže vybírat.

Tedy jaké dárky pro muže?

Podle povahy vašeho přítele, tatínka nebo kamaráda, pro kterého bude dárek určen vybírejte dárky pro muže vtipné, pokud je to šprýmař, dárky pro muže originální pokud má rád překvapení a jestli je to morous, tak si zaslouží ponožky jako každý rok. Nene, i morousovi můžete udělat radost a pobavit ho vtipným dárkem, ale asi bude takové dárky pro muže složitější vybírat.

Originální dárky pro muže

O co jde u dárků pro muže v první řadě. Je to originalita! Všichni chlapy mají rádi překvapení, jsou pořád přece trošku jako malý kluci, hravý, čekající na překvapení. Tedy nebojte se a vybírejte originální dárky pro muže. Při pohledu na něj, až bude dárek rozbalovat a ten moment překvapení, no budete z toho mít určitě velikou radost i vy.

Vtipné dárky pro muže

Sranda musí být! Takže seberte odvahu a hurá pro vtipné dárky pro muže. A že si z Vás po celý rok on utahoval? No tak teď mu to můžete vrátit i s úroky. Muži vtipné dárky jistě ocení, při rozbalování si užijete spousty legrace a pobavíte všechny hosty. Oslava tak bude díky Vám mít hned lepší atmosféru. S vtipnými dárky pro muže zažijete mnoho srandy a za to Vás bude milovat! Ukažte, že máte smysl pro humor a nebojte se koupit mu vtipné dárky pro muže.

Bačkory nebo opravdové dárky pro muže?

Takže stereotyp stranou. Jist už ud Vás dostal někdy ponožky, tričko, asi také parfém. Chce to změnu, něco nečekaného. Udělejte mu radost opravdovým dárkem, který nečeká. Stereotypní dárky pro muže moc slávy neudělají, tedy hurá na věc a nakupte nejaké blbinky pro zasmání. Ve výsledku vás takovéto dárky budou stát i méně peněz a přitom to budou ty skvělé dárky pro muže na které čeká. Tak se vytáhněte!

Publikoval(a) (388) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat