2014 15.06

LEGO Club – Postav, pobav se a pochlub se!

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Max_MagazineJe vaše dítě zapáleným stavitelem LEGO kostiček? Studuje s nadšením každý nový návod na úžasnou pevnost, stíhačku nebo rovnou celé město? Právě pro takové fanoušky otevřela společnost LEGO vlastní LEGO Club. Jako odměnu za věrnost získá každý zaregistrovaný fanoušek pětkrát ročně časopis LEGO Club zcela zdarma!

Časopis má 24 stran zajímavého obsahu a doputuje dětem až domů do schránky. Kluci i holky se mohou těšit na spoustu komiksů, her a speciálních návodů na stavění. Tím to ale zdaleka nekončí! Členům klubu se poodhalí tajný svět výroby LEGO stavebnic a v každém čísle nechybí ani soutěže a pozvánky na unikátní LEGO akce.

Členství v klubu, obnášející časopis, měsíční e-maily a zajímavý obsah na LEGO.cz/club – je a bude zdarma. Zaregistrovat se může každý fanoušek, který se chce pobavit nebo pochlubit svým stavitelským uměním, jen děti mladší 13 let potřebují k registraci souhlas zákonného zástupce.

V časopise jsou ukryty i speciální klubové kódy, které členům umožní přístup k bezpečnému online obsahu, který je pro neregistrované návštěvníky stránek nepřístupný. Díky kódům mohou fanoušci najít dokončení komiksů a různých aktivit z časopisu nebo e-mailu. LEGO Club je pro mladé stavitele unikátní platformou, kde mohou ostatním ukázat svůj stavitelský um, podělit se o recenze jednotlivých stavebnic a sdílet radost ze stavění.

Zaregistrovaní fanoušci tak budou první, kdo se dozví o novinkách! Proto neváhejte a zapojte svého malého stavitele do přátelského, zábavou a vědomostmi nabitého světa, který LEGO Club nabízí!

Zaujal vás LEGO Club? Zaregistrovat se můžete zde. Více informací nejen o klubu naleznete na www.lego.cz/club.

Publikoval(a) (158) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat