2012 01.04

LEGO Friends – Zábavný svět stavění pro dívky

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

LEGO představuje novinku vytvořenou speciálně pro dívky. S LEGO Friends vstoupí do světa plného zábavy, přátelství a stavění. Myšlenka přátelství mezi pěti kamarádkami provází novou řadu a každá z dívek je tak odlišná, jak jen může být. I vaše holčička si tak uvědomí, že každý je jiný a tak je to správně. LEGO Friends je zábavnou hrou plnou úžasných detailů i reálných životních situací a každé hraní je pro dívky novým poznáním a novou zkušeností.

Tolik nápadů a možností v sadách LEGO Friends

Svět LEGO Friends se skládá hned ze 14 sad, ve kterých 5 kamarádek zavede dívky na zajímavá místa, kde si vyzkouší nepřeberné množství činností a získají nové zkušenosti. Dívky se podívají do Oliviiny dílny nebo nasednou do Stephaniina kabrioletu. Hospodyňky se budou starat o krásný dům. Milovnice zvířátek pomohou Mie pečovat o štěňátko a navštíví s ní veterinární kliniku ve městě Heartlake City, kde dívky žijí. V pekařském stánku si vyzkouší práci šikovných pekařek a v kavárně obslouží své hosty.

LEGO pro dívky je tady

Hry dívek a chlapců se v určitém věku od sebe odlišují. Děvčátka si hrají více spolu, jsou nesmírně tvořivá a vymýšlejí různé příběhy, které s panenkami přehrávají. I proto jsou sady určené dívkám prolnuty příběhem kamarádek z Heartlake City. Mia, Stephanie, Olivie, Emma a Andrea jsou svým vzhledem a zájmy téměř jako z reálného života. Holčičky se s nimi mohou identifikovat i chápat rozdíly. Při hře si ujasní, co mají rády, co je baví a čím se jednou třeba stanou. Díky nim se budou malé stavitelky učit novým rolím.

Detaily a doplňky, které budou milovat

Dívky se více soustředí na detail, estetické stránky hry, krásu. Proto jsou všechny sady stavebnice plné stylových doplňků a roztomilých ozdob, kterými tvořivé holčičky vyzdobí třeba interiér postaveného domu. Ve světě LEGO Friends může být vše podle jejich vkusu. Všechny prvky je možné zaměňovat napříč ostatními herními sadami LEGO. Měnit mohou i podobu svých kamarádek, které se skládají ze čtyř částí. Kompatibilnost všech prvků je zárukou nekonečné zábavy a příležitostí, jak tvořit a poznávat svět.

Další inspiraci pro malé i velké stavitele hledejte na www.friends.lego.cz.

Publikoval(a) (2 875) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat