2012 09.10

Náramkové pánské hodinky

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Pokud se řekne slovo hodinky, tak si každý vybaví něco jiného, avšak hodinky mají společné rysy. Buď jde o hodinky kulatého tvaru, které mají dvě ručičky nebo pak o hodinky digitální. Mezi nejznámější a nejoblíbenější pánské hodinky patří hodinky náramkové. Tyto pánské hodinky se dále dělí do několika skupin, univerzální, společenské nebo sportovní pánské hodinky. Pokud se vypravíme na nějakou společenskou událost jako je ples nebo divadlo, měly by nám ladit dámské hodinky s oblečením a to ať jde už o pány nebo o dámy. Společenské pánské i dámské hodinky jsou obvykle vyrobeny z dražších, kvalitnějších materiálů. Tak jako různé druhy oblečení nejsou ke každé příležitosti, ani tak pánské společenské hodinky nejsou na běžné každodenní nošení. Více info o náromkových hodinkách najdete zde www.elitech.cz/hodinky/

Dámské hodinky jako vkusný doplněk

Většina žen chodí ráda upravena, sleduje módní trendy a rády se jimi inspirují. Mezi módní doplňky řadíme také dámské hodinky. Dámské hodinky mohou být také šperkem, který Vás obzvláštní a zaujme na první pohled. Dámské hodinky by však měly ladit s celkovým vzhledem každé ženy. Záleží, kolik jsme ochotni do dámských hodinek investovat, avšak je trochu nepraktické mít jen jedny hodinky, neboť ke každé příležitosti se hodí jiné dámské hodinky. V nabídce hodinek samozřejmě naleznete i hodinky tzv. univerzální, které se vcelku hodí jak k elegantnímu oblečení, tak i k oblečení všednímu, tyto dámské nebo pánské hodinky budou těžko praktické třeba na sport. Proto bychom měli mít ke spoustě příležitostem různé hodinky.

Sportovní pánské hodinky

Sportovní pánské hodinky jsou určeny především na sport. Tyto hodinky jsou obvykle vyrobeny z nerozbitných materiálů, jako je tvrzený plast, tvrzené sklíčko, pásek z pryže nebo z látky. Tyto pánské i dámské hodinky by měly bez problémů vydržet náraz, pád na zem, nebo třeba polití, jedná se tedy o odolné pánské hodinky. Mezi nejpřednější světové značky hodinek patří určitě Casio a jejich řada modelů G-Shock. Hodně se o sportovních hodinkách dočtete na www.panske-hodinky.net. Mezi nejodolnější hodinky na trhu patří hodinky pro horolezce a potápěče. Pánské hodinky na potápění jsou extra odolné, jsou samozřejmě vodotěsné do několika desítek metrů a jsou obohaceny o zvláštní funkce, kterými může být kompas, doba ponoru, ukazatel teploty vzduchu, teploty vody apod. Tyto pánské hodinky patří k nejodolnějším hodinkám, co se vůbec vyrábějí.

Elegantní dámské hodinky Dolce & Gabbana

Mezi kvalitní a vysoce elegantní dámské hodinky patří značka Dolce & Gabbana. Dámské hodinky Dolce & Gabbana mají v nabídce různé typy hodinek, s velkým či menším ciferníkem, s páskem koženým, polyuretanovým, ocelovým nebo dokonce pozlaceným. Vlastnit dámské hodinky Dolce & Gabbana přináší každé ženě velikou prestiž. Značka Dolce & Gabbana disponuje i dámskými hodinkami v geometrických a extravagantních tvarech. Více o hodinkách Dolce & Gabbana zde www.damske-hodinky.net. Řada mužů neví jaký dárek k různé příležitosti koupit své ženě, přítelkyni nebo kamarádce, dámské hodinky Dolce & Gabbana rozhodně nikoho neurazí, ba naopak jedná se o velice kvalitní, módní doplněk ve formě dárku.

Publikoval(a) (111) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat