2014 21.02

Nová generace školních aktovek

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

aktovky_01Ochrana zdravého růstu zad školáků je jednou z klíčových otázek, kterou si rodiče kladou. Jak vybrat školní aktovku, aby především chránila dětská záda, ale současně aby byla po všech stránkách praktická a dlouho vydržela? Podívejte se s námi na nové modely aktovek do školy, které mají certifkát ochrany zad AGR a získejte slevu na nákup aktovky (čtěte na konci článku).

Německý certifikát AGR („Aktion Gesunder Rücken“ – „Akce zdravá záda“), který vydává Německé sdružení pro zdravá záda, zabývající se prevencí bolesti zad a její léčbou, dává rodičům dostatečnou záruku, že vybraná školní aktovka či batoh budou zdravý růst zad jejich dětí chránit. Tým odborníků – lékařů sestavuje seznam požadavků, které musí zdravá školní aktovka splňovat. Pouze produkty, které v testu obstojí těmto požadavkům, se mohou pyšnit certifikátem AGR.

Školní aktovky HAMA Step by Step, HAMA Flexline i Sammies by Samsonite získaly certifikát ochrany zad AGR

Skvělá zpráva: všechny letošní novinky od značek HAMA Step by Step, HAMA Flexline i Sammies získaly tento prestižní certifikát! Vaše dítě tedy ocení nejen opět vylepšený zádový systém (například lepší odvětrávání zad či nově tvarované ramenní popruhy, které ještě lépe sedí na zádech), ale i další praktické novinky jako posuvný hrudní popruh (ocení zejména drobnější děti) či boční popruch pro pevnější ukotvení aktovky na těle.

Aktovky pro prvňáčky HAMA Step by Step mají také nově vytvořený úchyt na penál pod víkem aktovky, díky kterému se vnitřní prostor aktovky stává ještě přehlednějším.

Dáváte-li přednost sportovnějšímu vzhledu aktovky, pak je pro Vás ideální řada HAMA Flexline, která v sobě spojuje výhody aktovky a školního batohu: batoh spočívající na pevné konstrukci má nejen obvyklé výškově nastavitelné raměnní popruhy, ale i nastavitelnou délku zad. Aktovka Flexline se tedy dokonale přizpůsobí růstu Vašeho dítěte!

Nejvyšší třídou v oblasti aktovek do školy je značka Sammies by Samsonite. Tato značka sama o sobě je zárukou nejlepší kvality, kterou nově potvrzuje také certifikát AGR. Kromě technické dokonalosti školních aktovek Sammies představuje jednu z jejich předností také jejich vytříbený design, díky němuž Vaše děti rozhodně nezapadnou mezi šedý průměr. Jako rodiče oceníte, že vnitřní objem aktovky je 18 litrů, díky čemuž ji Vaše dítě může pohodlně nosit min. 3 roky.

Získejte jedinečnou kvalitu za výhodnou cenu!

V našich kamenných obchodech oceníte nejen možnost porovnat a na místě vyzkoušet řadu různých typů školních aktovek a batohů do školy, ale také to, že je můžete získat za zvýhodněnou cenu! Při uplatnění následujícího kódu v objednávce můžete získat slevu 14% z cen aktovek, které jsou skladem (týká se všech aktovek HAMA Step by Step, HAMA Flexline a Sammies ze všech kolekcí): AKT2014.

Autor: www.agatinsvet.cz

Publikoval(a) (519) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat