2013 07.11

Připravte se na Vánoce

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

bambulak_vanocniI když si stále ještě třeba myslíte, že je listopad a můžete být v klidu, Vánoce a příprava na ně se kvapně blíží a opravdu již ťukají na dveře. Za necelé dva měsíce budeme sedět u stromečku s našimi nejbližšími, budeme večeřet kapra, lít olovo nebo pojídat cukroví u večerní pohádky. Co by to ale byly Vánoce bez dárků, které potěší naše rodiny a hlavně děti, pro které jsou tyto svátky něco výjimečného, kouzelného a příjemně tajemného. Proto vám přinášíme tipy na vánoční dárky z Království hraček Bambule. Široká nabídka inspirace na Vánoce – a nejen na ně – je obsažena v našem vánočním katalogu, který si můžete prolistovat ihned online zde. Katalog si můžete vyzvednou také ve všech kamenný prodejnách Bambule.

Hračky můžete nakupovat v kamenných prodejnách Bambule nebo na e-shopu. Seznam kamenných prodejen naleznete na www.bambule.cz/prodejny a nákup v internetovém obchodě provedete jednoduše přímo teď tady příjemně z tepla domova. Objednané zboží si můžete vyzvednout na prodejnách Bambule. Pokud si zvolíte zaslání zboží domů či do práce, tak máte při objednávce nad 1000 Kč dopravu zdarma.
Ještě nemáte rozmyšleno, jak nejvíce potěšit pod stromečkem své děti? Řešení je jasné – nákup v Bambuli – království hraček. Velký výběr, který stoprocentně potěší!


Předškolákům jistě udělá radost například kabelka Color me mine , kterou si vaše dcera může vymalovat podle svých představ, dětský dvojjazyčný tablet pro učení se písmen a slov, Twilight víla, které se česou její dlouhé vlasy nebo elektronická minikuchyňka pro začínající kuchaře a kuchařky. Děti jistě potěší i veselá pavoučice Doodle Dotty kreslící si s vašimi dětmi úplně sama!

Publikoval(a) (581) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat