2020 27.05

Vše pro nejmenší za super ceny

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Pokud máte doma malé děti, víte, kolik peněz stojí oblečení, ze kterého velmi rychle vyrostou. Ani dětská kosmetika není zdarma a co teprve hračky? Vybrat takové, které zabaví a navíc se hned nerozbijí, to už něco stojí. Ne, když nakupujete s Tipli.

Tipli vám pomáhá šetřit

Každý, kdo pořizuje výbavičku pro miminko, hledá nejen kvalitní výrobky, ale i takové, které jsou za přijatelnou cenu, neboť pořízení kojeneckého oblečení a dalších potřebností pro miminko je záležitost finančně náročná. Pokud budete nakupovat s Tipli, nejen, že ušetříte, ale jako bonus dostanete ještě část peněz z nákupů zpět. To jsou výhody, které zajisté uvítá každý a které také každý může využívat. Postačí se pouze registrovat na portálu Tipli a můžete začít šetřit i během nakupování.

Pokud se po portálu rozhlédnete, zjistíte, že se zde nachází celá řada známých značek, obchodních řetězců a e-shopů. Veškeré výhodné nabídky nabízejí letáky, které také portál sdružuje. Vyberte si některý z obchodů, přes portál Tipli se do něj přepněte a pak už nakupujte tak, jako v klasickém e-shopu. Rozdíl je v tom, že zároveň využíváte výhodné ceny a cashback, které Tipli svým uživatelům nabízí. Co je cashback? Je to finanční odměna za to, že nakupujete právě přes Tipli. Dostane ji každý uživatel portálu, který je zaregistrovaný, přes portál nakoupí a zaplatí zboží v libovolném e-shopu a to automaticky po zaplacení zboží, na svůj účet a ani o ni nemusí žádat.

Oblečení, kosmetika, hračky…

Pokud hledáte vše pro své nejmenší na jednom místě, zavítejte do e-shopu Feedo, který nabízí kompletní výbavu nejen pro miminka, ale pamatuje i na maminky. Pořídit si zde můžete oblečení těhotenské i základní kojeneckou výbavičku. Vzhledem k tomu, že maminka i její narozené miminko potřebují kvalitní kosmetiku, Feedo nabízí možnost nákupu i těchto produktů. Nezapomíná však ani na vybavení dětského pokoje a protože se nevyhnete cestování s dětmi, myslí na jejich bezpečí v podobě kvalitních autosedaček. Teď si asi povzdechnete, že to bude velký finanční nápor pro váš bankovní účet. Nemusíte se však obávat, neboť nakupujete s Tipli, které vaše finance pomáhá šetřit.

Oblíbeným obchodem, jež nabízí oblečení, potřeby pro maminky i děti a také zajímavé hračky, se stalo i Pepco, jehož cílem je nabídnout kvalitní produkty za přijatelné ceny a díky cashbacku od Tipli jsou tyto ceny opravdu nízké.

Kosmetické produkty privátních značek pro celou rodinu naleznete v e-shopu Teta drogerie.

Každé dítě je od přírody hravé a úkolem rodičů je tuto hravost podporovat. Velkým pomocníkem jsou mu v tom i hračky, které nabízí obchod Bambule. V tomto dětském království naleznete širokou nabídku hraček domácích i světových značek. Pořídit si zde můžete hračky klasické, ale i naučné či kreativní. Podporujte svoje dítě tím, že mu dodáte zajímavé podněty v podobě lákavých hraček a stavebnic. Tipli vám zajistí, že budou za nižší ceny.

Publikoval(a) (29) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat