2024 18.01

Zábava, hry a výtvory s bublinkovými obálkami

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Ahoj rodiče a malí kamarádi na Predskolaci.cz! Dnes vám přinášíme veselý článek o bublinkových obálkách, které jsou jako kouzelné bubliny plné bezpečí pro vaše balíčky!

 

Co jsou bublinkové obálky?

Bublinkové obálky jsou jako malí přátelé pro vaše zásilky. Jsou to obálky s bublinami uvnitř, které chrání vaše věci před různými dobrodružstvími během cesty na nová místa.

 

Proč jsou bublinkové obálky tak fajn?

Bublinky jsou jak polštářky: Uvnitř každé bublinkové obálky jsou malé bubliny, které jsou jak malé polštářky pro vaše věci. Takže, když se balíček houpe nebo je mu trošku špatně, bublinky mu poskytnou pohodlný pelíšek.

Jak můžeme použít bublinkové obálky?

Vytvořte vlastní bublinkovou malbu: Když se nám jedna bublinková obálka líbí, proč ji nevyzdobit? Můžete na ni přidat barevné nálepky, kresby nebo třeba nalepit vlastní fotku. Bude to jako vlastní malířská show!

Hopsání po bublinkách: Položte bublinkovou obálku na podlahu a dejte si na ni malý koncert hopsání. Kdo dokáže skákat nejdál? Ať vyhraje největší skokan!

Tajný dopis: Posílejte si s kamarády nebo rodinou tajné bublinkové dopisy. Napište na něco hezkého, zamáčkněte bublinky jako tajné tajemství a pošlete je na cestu!

Bublinková hudební show: Bublinky nejsou jen tichými ochránci, ale i skvělými hudebníky! Postavte se do kruhu s kamarády, každý s bublinkovou obálkou, a vytvořte bublinkovou kapelu. Stačí jemně stisknout bublinky a vytvářet vlastní rytmickou hudbu. Kdo vytvoří nejzajímavější melodie?

Bublinkový tanec: Zabalte si nohy do bublinkových obálek a zahrajte si bublinkový tanec! Jakmile začnete tančit, bublinky budou praskat a tvořit vesele skákající bublinkový déšť. To bude tanec plný smíchu a radosti!

Tak co, rodiče, máte chuť vyzkoušet něco nového s bublinkovými obálkami? Pamatujte, že bublinkové obálky jsou nejenom pro balení, ale také pro tvořivost a zábavu. Vaše děti budou milovat tyto veselé obálky, které přinášejí nejen bezpečí pro zásilky, ale také spoustu radosti a kreativity. A až příště dostanete balíček s bublinkovou obálkou, vězte, že je to nejenom dárek pro vás, ale i pro vaše malé umělce a hudebníky!

Publikoval(a) (49) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat