2023 12.01

Kam za skvělým, levným dárkem?

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

Blíží se Vánoce, narozeniny, svátek či jiný výjimečná událost, kterou byste chtěli doplnit dárkem pro své nejmenší? Přečtěte si, kde zakoupíte skvělé a levné dárky zároveň, případně jak výslednou cenu za nákup snížit na minimum.

Zdroj: unsplash.com, Becca Tapert

Využijte dostupných slev

Pořídit svým dětem to, co si přejí, a přitom příliš nezatížit bankovní účet, je možné, pokud se řídíte několika užitečnými radami. Tou základní je nakupování ve výprodejích, v případě oblečení jsou výprodeje několikrát ročně, zejména na konci sezóny, kdy se prodejci potřebují zbavit nadbytečných věcí ve skladech. Jestliže nakupujete na internetu, jsou příhodnou možností, jak ušetřit, slevové kódy, které zadáte v košíku, kde se vám výsledná suma sníží až o několik desítek procent. Taktéž je vhodné uskutečnit internetové nákupy skrz Tipli, cashbackový portál, kdy se vám tak určité procento vynaložených financí vrátí zpátky na účet. Stejně tak Tipli zprostředkovává slevové letáky vybraných společností, díky kterým je možné ušetřit na nákupu oblečení, elektroniky, hraček a podobně.

Dopřejte sobě i dětem kvalitu za nízké ceny

Senzačním místem, kde sehnat skvělé a užitečné dárky nejen pro děti, ale pro celou rodinu, je Zalando Lounge, tedy internetová stránka, kde jsou k dostání populární kusy oblečení či obuvi za co nejnižší ceny. Vybrané outfity na Zalando Lounge se dají pořídit za slevou až 75 %, přičemž výběr je opravdu rozmanitý. V nabídce má Zalando více než 2 500 značek a pokud obdarovanému oblečení, případně boty, nebude sedět, je možné objednávku bezplatně vrátit.

 

Vždy je vhodné, a to nejen při objednávání oblečení, zkontrolovat nabídky konkurence, zda někde není vybraná věc přeci jen k dostání za lepší cenu. Důležitou roli v rozhodování, kde vybraný kousek objednat, hrají i poplatky za dopravu, možnost dárkového balení nebo uživatelské recenze.

Jaké dárky s sebou přinést na návštěvu?

Zatímco svým dětem je poměrně snadné vybrat nějaký ten dárek, který se jim bude líbit, to samé se nedá říct v momentě, chystáte-li se na vánoční návštěvu například ke kolegyni z práce nebo ke kamarádům, které mají děti. Jestliže vás nenapadá žádná hračka, která by jim udělala radost, případně knížka, oblečení nebo stavebnice, je možné vzít dárky tak trochu oklikou.

 

Jestliže domácnost, kterou máte v plánu navštívit, vlastní pejska, kočičku nebo třeba morčátko, zakupte jim pamlsky. V tomto případě je vhodné využít Zoohit slevu, která slibuje dobroty až s několika procentní slevou. Děti mají mnohdy větší radost, že můžou nakrmit svého mazlíčka, než když samy něco dostanou. Zoohit sleva je tak možností, jak ušetřit a jak originálně vyřešit problematiku spojenou s dárky.

Publikoval(a) (100) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat