2022 08.11

Podzimní KREATIVní dny v Ostravě 11–12.11.2022

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

 

Přijďte vyzkoušet nejrůznější techniky tvoření, načerpat inspiraci na vánoční dárky a nakoupit zásoby nejen kreativního materiálu. Těšit se můžete na užitečné pomůcky a originální výrobky českých tvůrců, vše na prodejní výstavě Kreativ Podzim! V pátek 11. a sobotu 12. listopadu od 10:00 do 18:00 na Černé louce v Ostravě.

 

Již tradičně přijede přes 120 vystavovatelů a těšit se můžete na téměř 30 kreativních workshopů a dílniček pro děti i dospělé. Bude se drátovat, plést, vyšívat, háčkovat, korálkovat, odlévat voňavé mýdlo, malovat na sklíčka, sádrové odlitky, keramiku, kamínky, zkrátka tvořit!

 

Podzimním Kreativem Vás bude provázet náš nový maskot. V roce 2020 jsme pořádali výtvarnou soutěž pro děti, vítězným motivem se stal právě dinosaurus, který je součástí podzimního vizuálu. V rámci letošního doprovodného programu bude ze soutěžních výkresů na Kreativu přichystaná menší výstava a děti budou vybírat maskotovi jméno. V pátek 11. 11. proběhne odborný seminář pro pedagogy.

„Kreativita je v dnešní době velice diskutovaná a dostává se do módních, až populárních oblastí. Tento pojem nalezneme snad ve všech oblastech – ať už se jedná o výtvarné umění, kreativní myšlení při řešení složitých problémů, nebo například tvoření ručních výrobků. Kreativitu zkrátka nalezneme kdekoliv. Je nedílnou součástí každodenního života. U dětí je rozvoj kreativity ještě v raném věku velice důležitý, protože se spolu s ní rozvíjí také fantazie. Ta je velice důležitá k tomu, aby si dítě věřilo a dokázalo samostatně vymyslet a zrealizovat například výrobek. I my jakožto učitelky se musíme čas od času samo vzdělávat a zkoušet nové věci, a proto je skvělé, když se můžeme prostřednictvím takovýchto seminářů a různých výstav dozvědět například nové techniky práce s dětmi nebo si poslechnout novinky ze světa pedagogiky.“ sdělila Lucie Šmídová z MŠ Ostrava-Proskovice.

 

A kde jinde probudit svou kreativitu než právě na Kreativu? Seženete u nás vše potřebné ke tvoření, zabavíte sebe i své děti, odnesete si originální dárky, a hlavně strávíte dva dny plné skvělé atmosféry ve společnosti stejně naladěných lidí!

 

Děkujeme partnerům výstavy: Davona a statutární město Ostrava. Mediálními partnery akce jsou Krampolinka, Stoklasa, Ostravainfo!!!, České korálky, Korálki, Ona ví a Fashion Industry CZ.

 

Předprodej vstupenek probíhá ONLINE formou na www.kreativostrava.cz nebo osobně v infocentrech Ostravainfo. Do 10. 11. je možné zakoupit vstupenky za zvýhodněné ceny. Vstupenky budou k dispozici také na místě na pokladně v pavilonu A, a to po celou dobu konání Kreativu (pá a so 10:00 – 18:00).

 

Jednodenní vstupné:

110,- dospělí

60,- děti od 6 let včetně, studenti (platný studentský průkaz), senioři (nad 63 let včetně), držitelé TP, ZTP, ZTP/P

260,- rodinné vstupné – 2 dospělí a 1-3 děti (od 6 do 15 let včetně)

25,- hromadný vstup pro školy (min 15 osob)

 

Permanentka (pá-so):

200,- dospělí

100,- děti od 6 let včetně, studenti (platný studentský průkaz), senioři (nad 63 let včetně), držitelé TP, ZTP, ZTP/P

460,- rodinné vstupné – 2 dospělí a 1-3 děti (od 6 do 15 let včetně)

 

Zdarma – děti do 5 let vč., doprovod ZTP/P

Na akci platí Černá karta 2022.

 

Aktuální informace sledujte na www.kreativostrava.cz, Instagramu a Facebooku.

Publikoval(a) (64) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat