2016 24.11

Přichází čas Vánoc…

Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.

1490-balancni-delfin

V této době je většina z nás, rodičů, vystavována obrovskému tlaku. Odevšud se na nás snáší informace o tom, co musíme pořídit našim dětem, bez čeho by snad ani nevyrostly. Nejnovější hračky, postavičky z oblíbených seriálů, hračky, které dítko vidělo u svého kamaráda a nemohou mu chybět.

Bohužel ale pod nánosy velkého množství ne vždy vhodných předmětů se naše dítě ztrácí. Hodně stimulů někdy způsobí, že se dítko nedokáže soustředit pořádně ani na jednu z věcí, skáče od jedné k druhé, nic si neužije a po pár minutách se zase nudí, protože se do ničeho nedokázalo pořádně „ponořit“.

Co ale s tím teď, během Vánoc? Jak vše zrežírovat, aby dítko nedostalo k Vánocům od každého z příbuzných hory plastových zbytečností, které budou akorát doma zabírat místo a dítě o ně maximálně dvakrát zakopne?

U nás bychom se chtěli letos řídit pravidlem, že lepší kvalita než kvantita :-).

Zkusili jsme pro vás dát dohromady několik tipů, podle kterých budeme vybírat my a vytvořili minikatalog  hraček, u kterých věříme, že by se vám mohly líbit a že mají smysl.

E-book zdarma “Jak vybírat hračky, které mají smysl. Tipy na dárky dle věku“ si můžete stáhnout zde.

A jako čtenáři stránek www.predskolaci.cz  můžete uplatnit slevu 5% na veškerý sortiment v e-shopu MontessoriHracky.cz. Stačí zadat do nákupního košíku kód „PRSKC05“.

Přejeme Vám příjemný podzim!

Publikoval(a) (97) 




Leave a Reply


im
2007-2024 Předškoláci - Pedagogický magazín - rozvoj a výchova dětí, ISSN 1804-3615 (single)
Tento portál mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o. | Info pro uživatele: sběr a využití dat